Nis

Okulumuz 2/A sınıfı öğrencisi Yağmur Nur AYAZ "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek" yarışmasında edebi eser kategorisi şiir alanında il biribcisi olmuştur. Öğrencimiz İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde düzenlenen törenle ödülünü aldı. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Nis

Geleneksel çocuk oyunları okul elemelerini gerçekleştirdik. 2-C sınıfı öğrencilerimiz "Yağ Satarım Bal Satarım" oyununda, 3-A sınıfı öğrencilerimiz "Mendil Kapmaca" oyununda ve 4-B sınıfı öğrencilerimiz "Kaleli Yakan Top" oyununda okul birincisi oldular.Öğrencilerimizi ve onları hazırlayan öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.Öğrencilerimize ilçe elemelerinde başarılar diliyoruz.

Mrt

Çanakkale Zaferi'nin 109. yılı anısına düzenlenen kutlama programı okulumuzda düzenlendi.Bu destana öncülük eden Gazi Mustafa Kemal,şehit ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz..

Mrt

İstiklal Marşı'nın Kabulünün 103. Yılı ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Günü  okulumuzda 12 Mart 2024 Salı günü saat 13.00 da düzenlenen törenle icra edildi.

İstiklal Marşı'nın TBMM tarafından Milli Marş olarak kabul edilişinin 103. yıldönümünde, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Kurtuluş Savaşı'nın tüm kahramanlarını ve değerli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Okulumuz 4. sınıf öğrencilerinin katılımı ile "Biyotaklitin Bilim ve insan yaşamındaki önemi ve etkileri" konulu söyleşi Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Serbülent TÜRK tarafından gerçekleştirildi.

Mrt

1-7 Mart Günü nedeniyle okulumuzda deprem tatbikatı gerçekleştirdik.

Şbt

İstiklal Marşı'nı güzel okuma okul birincisini belirleme yarışmasını yaptık. Sınıflarında 1. olan öğrencilerimiz okul birincisi olmak için yarıştılar.Komisyon değerlendirmesi sonucunda 3-A sınıfı öğrencisi Sevde Zehra DELİBAŞI 1. olarak okulmuzu ilçede temsil etme hakkını elde etti. Öğrencimize ilçe yarışmasında başarılar diliyoruz. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize katılım belgesi, 1. olan öğrencimize başarı belgesi verildi. Ayrıca yarışmaya katılan tüm öğrencilere kantin alışveriş çeki verilerek ödüllendirildi.

Şbt

Okulumuz öğretmenleri tarafından yürütülen "İyilik Yap, İzi Kalsın" Projesi kapsamında toplanan kitaplar Hatay Kumlu ilçesi Kırcaoğlu İlkokulu'na ulaştırılmak üzere PTT Kargoya teslim edildi. Kitapların toplanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz öğrencilerine "Trafik Bilincinin Geliştirilmesine Yönelik İşbirliği Protokolü " kapsamında İlçe  Emniyet Amirliği eğiticileri tarafından trafik eğitim semineri düzenlendi.

Şbt

Valiliğimiz himayesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından yürütülen "Sanat Sakarya" projesi  kapsamında "Hikaysiyle Türküler Okullarda" etkinliğinde müzik öğretmenleri okulumuz öğrencileriyle buluştu.

Şbt

"İyilik Yap, İzi Kalsın"  adlı projemizin Şubat ayı etkinliğinde kütüphanesi olmayan bir okulda kütüphane yaptırarak kütüphanemizin içini öğrencilerin okuyacağı nitelikteki kitaplarla donatmak olacaktır. Sizden istediğimiz yapılacak kütüphanemiz için kitap bağışında bulunmanız olacaktır.

Getirilecek kitaplar

7-11 yaş grubu seviyesinde olmalı.

Yırtılmamış,karalanmamış olmalı.

Kitap  daha önceden okunmuş olmalı.

İçeriğinde olumsuz öğe bulundurmamalı.

Not: Bizim bu süreçte çok fazla kitaba ihtiyacımız olacaktır. Çevrenize de duyuru yaparsaniz seviniriz ne kadar çok fazla kitap elimize geçerse o kadar güzel olacaktır.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 1. dönem sonu karne törenini gerçekleştirdik.Okul müdürümüz Şaban KENER sağlıklı bir şekilde, problemsiz olarak 1. dönemin tamamlandığını belirtti.Öğrencilere tatilde bol bol dinlenmelerini söyledi. Tatili kitap okuyarak değerlendirebileceklerini belirtti.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi "Dede Korkut Hikayeleri" yazma yarışmasında okulumuz öğrencilerinin yazdıkları hikayelerin değerlendirilmesi komisyon tarafından yapıldı. 2-A sınıfından Erva CAN tarafından yazılan hikaye 1. seçilerek  ilçeye gönderildi. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize "Kalım Belgesi", dereceye giren öğrencimize "Başarı Belgesi" verildi.Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi "Sözlük Tasarlama" yarışmasında okulumuz 1-B sınıfı öğrencisi Eymen ÇELİKEL'in  hazırladığı  "Ülkemi Tanıyorum-Coğrafya Sözlüğü" ilçede 3. olmuştur. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi "En İyi Afiş " yarışmasında okulumuz öğrencilerinin hazırladıkları afişlerin değerlendirilmesi komisyon tarafından yapıldı. Değerlendirme sonucunda 4-A sınıfından Rümeysa Meva GÜNEŞ'in yaptığı afiş 1. oldu. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize "Kalım Belgesi", dereceye giren öğrencimize "Başarı Belgesi" verildi.Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.