Söğütlü İlkokulu

KÜÇÜK SÖĞÜTLÜ MAH. ATATÜRK CAD. SÖĞÜTLÜ ILKOKULU BLOK NO 223 SÖĞÜTLÜ / SAKARYA
Vizyon
Okulumuzu, ülkemizin geleceğine yön verebilecek düzeyde, her yönden donanımlı, eğitim öğretim etkinliklerinin sürekli zenginleştiği bir kültür merkezi olarak marka olmasını sağlamaktır.
Misyon
Tüm öğrencilerimizin ilgi ve yeteneklerini bilgi toplumu normlarına göre geliştirerek üst öğrenime ve gerçek hayata hazırlamak.
Başarılar
Okulumuz 2021-yılında eTwinning Ulusal ve Avrupa Kalite etiketi aldı.2021-2022 eğitim öğretim yılında eTwinning okulu olduk.
09:00 ile 14:30
Ulaşım
Adapazarı´na 12 km uzaklıkta olup yaklaşık 10 dakika aralıklarla Söğütlü-Ferizli Belediyelerine ait Özel Halk Otobüsleri ile ulaşım sağlanabilmektedir. Yolculuk otobüsler ile 15-20 dakika sürmektedir.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sınırındaki Söğütlü İlçesinde Küçüksöğütlü Mahallesindedir. Söğütlü, Ferizli - Adapazarı yolu üzerindedir.
Adapazarı´na 12 km Söğütlü İlçe Merkezine 3km ve Ferizli´ye 8km uzaklıktadır.