Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 1. dönem sonu karne törenini gerçekleştirdik.Okul müdürümüz Şaban KENER sağlıklı bir şekilde, problemsiz olarak 1. dönemin tamamlandığını belirtti.Öğrencilere tatilde bol bol dinlenmelerini söyledi. Tatili kitap okuyarak değerlendirebileceklerini belirtti.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi "Dede Korkut Hikayeleri" yazma yarışmasında okulumuz öğrencilerinin yazdıkları hikayelerin değerlendirilmesi komisyon tarafından yapıldı. 2-A sınıfından Erva CAN tarafından yazılan hikaye 1. seçilerek  ilçeye gönderildi. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize "Kalım Belgesi", dereceye giren öğrencimize "Başarı Belgesi" verildi.Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi "Sözlük Tasarlama" yarışmasında okulumuz 1-B sınıfı öğrencisi Eymen ÇELİKEL'in  hazırladığı  "Ülkemi Tanıyorum-Coğrafya Sözlüğü" ilçede 3. olmuştur. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi "En İyi Afiş " yarışmasında okulumuz öğrencilerinin hazırladıkları afişlerin değerlendirilmesi komisyon tarafından yapıldı. Değerlendirme sonucunda 4-A sınıfından Rümeysa Meva GÜNEŞ'in yaptığı afiş 1. oldu. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize "Kalım Belgesi", dereceye giren öğrencimize "Başarı Belgesi" verildi.Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi "Sözlük Tasarlama" yarışmasında okulumuz öğrencilerinin hazırladıkları sözlüklerin değerlendirilmesi komisyon tarafından yapıldı. İlk 3 dereceye giren öğrencilerin sözlükleri ilçeye gönderildi. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize "Kalım Belgesi", dereceye giren öğrencilerimize "Başarı Belgesi" verildi.Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ara

Okulumuz Özel Eğitim Ana Sınıfı Öğretmeni Makbule Gül ARMUTCU,1/B Sınıfı Öğretmeni Elif ALTUN,2/A Sınıfı Öğretmeni Selcen ÖZDAŞ,2/B Sınıfı Öğretmeni Fatma Gülin ÇAKAR ve 3/A sınıfı Öğretmeni Seda AVCI'nın yürüttüğü "İyilik Yap, İzi Kalsın" Projesinin ilk etkinliği olan "2. El Eşya Kermesimizi" gerçekleştirdik. Kermesimize teşriflerinden dolayı Belediye Başkanı Sayın Koray Oktay ÖZTEN,İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa BÖLÜKBAŞI ve Okul Müdürlerimize teşekkür ediyoruz. Etkinliğin gerçekleştirilmesinde emeği geçen öğretmen ve velilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün ebediyete irtihal edişinin 85. yılı nedeniyle okulumuzda anma programı geçekleştirdik.Programın gerçekleştirilmsinde emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimzi tebrik ediyoruz.

Kas

Okulumuz öğrencilerine Söğütlü Toplum Sağlığı görevlileri tarafından "Diyabet" "Sağlıklı Beslenme" ve "Ağız ve Diş Sağlığı" konularında eğitim verildi.

Kas

Okulumuz 3-B sınıfı öğretmeni Aysun CANKURT öncülüğünde Kızılay Haftası nedeniyle programram gerçekleştirdik. Programa İlçe Kızılay Derneği gönüllüleri de destek verdiler. Kendilerine ve programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Kas

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Okul Aile Birliği toplantısını gerçekleştirdik. Toplantıda okul müdürümüz Şaban KENAR velilerimize katılımlarından dolayı teşekkür etti. Okulun mevcut gelir ve gider durumu hakkında bilgi verdi. Okulumun İhtiyaçları ve yapılacaklar hakkında velilere bilgi verdi. Yeni Okul Aile Birliği Denetleme Kurulu seçimi yapıldı. Önceki dönem Okul Aile Birliği başkanı Aslı KORKMAZ  teşekkür konuşması yaptı. Yeni yönetime başarılar diledi.

Kas

Okulumuz koordinesinde Cumhuriyet'in 100. yılını büyük bir coşkuyla kutladık.Tüm okulllar kaymakamlık önünden kortej eşliğinde tören alanına kadar yürüyüş yaptılar.Tüm okullar gösterilerini gerçekleştirdiler. Yarışmalarda dereceye giren öğrenciler ödüllerini aldılar. Programın hazırlanmasında ve yürütülmesinde  emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Ekm

Cumhuriyet'in ilen edilişinin 100. yılı nedeniyle okulumuz bahçesinde 100. yıl etkinliği gerçekleştirdik.Etkinlikte emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ekm

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayı Mustafa BÖLÜKBAŞI eğitim öğretim süreçlerini değerledirmek amacıyla okulumuza ziyarette bulundu.

Ekm

13 Ekim Dünya Afet Azaltma Günü nedeniyle okulumuzda deprem tatbikatı gerçekleştirdik.

Ekm

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile gerçekleştirilen Geleneksel Türk Tiyatrosu ve Gölge Oyununun tanıtılması amacıyla  okulumuz 3. sınıf öğrencileri "Karagöz Göklerde" adlı gölge oyununu  Söğütlü 15 Temmuz Ortaokulu salonunda izlediler.