Ekm

2. sınıf öğrencilerimiz Cengiz DELİCAN öğretmenimizin başkanlığında "Kırmızı Başlıklı Kız" adlı tiyatro oyununu izlemek için Serdivan Belediyesi Kongre Merkezine gittiler.

Eyl

Söğütlü belediye başkanı sayın Koray Oktay ÖZTEN okulumuzun önemli ihtiyacı olan klima ve buzdolabı alarak okulumuza hediye etmiştir.Okulumuz adına kendisine teşekkür ederiz.

Eyl

İlköğretim Haftasını İlçe Kaymakamı Sayın Cevat GÜN, Belediye Başkanı Sayın Koray Oktay ÖZTEN , İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mustafa BÖLÜKBAŞI,protokol üyeleri ve velilerimizin katılımyla büyük bir coşkuyla kutladık.

May

Geleneksel çocuk oyunları şenliği ilçe elemeleri gerçekleştirildi. Okulumuz öğrencileri tüm kategorilerde 1. oldular. 2-A sınıfı öğrencilerimiz "Yağ Satarım Bal Satarım" oyununda, 3-A sınıfı öğrencilerimiz "Mendil Kapmaca" oyununda ve 4-C sınıfı öğrencilerimiz "Kaleli Yakan Top" oyununda ilçe birincisi oldular.Öğrencilerimizi ve onları hazırlayan öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.Öğrencilerimize il elemelerinde başarılar diliyoruz.

Nis

Turizm Haftası nedeniyle Okulumuz öğretmenlerinden Seda BOZKURT, Firdevs AVCI ve Şule TÜRKAY'ın hazırladığı ve Selma KÖSEOĞLU öğretmenimizin destek verdiği progtamı Söğütlü 15 Temmuz Ortaokulu salonunda gerçekleştirdik.Programa kaymakamımız Sayın Cevat GÜN ve protokol üyeleri katılmıştır.Programda emeği geçen tüm öğretmenlerimizi tebrik diyoruz.

Mrt

18 Mart Çankkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle okulumuz 2-A ve 4-A sınıfı program gerçekleştirdiler. Günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı,şiirler okundu.Öğrencilerimiz hazırlanan Çanakkale Zaferi sergisini gezdiler.Programda emeği geçen öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Okulumuz 2-A sınıfı öğrencileri öğretmenleri Seda AVCI eşliğide Söğütlü 3. OSB'de bulunan Güneşoğlu Süt Gıda fabrikasına gezi düzenledi. Öğrencilerimiz derslerindeki "Üretim Aşamaları" konusunu fabrikada yerinde incelediler.

Mrt

İstilâl Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Günü etkinlikleri çerçevesinde okulumuzda çeşitli etkinlikler düzenlendi. Etkinlikler kapsamında anma programı düzenlendi. İstiklâl Marşı'nı güzel okuma yarışması düzenlendi.Okul Panosu hazırlandı. Yarışmaya katılan tüm öğrencilere katılım belgesi verildi.Dereceye giren öğrencilerimize ise katılım belgesi ve madalya verildi.

Mrt

Akıl ve Zeka Oyunları ilçe elemeleri gerçekleştirildi.Öğrencilerimizden 4-A sınıfından Seymen TOPAL Pentago , 3-A sınıfından Muhammed Mutalip TAŞ Küre ve 3/A sınıfından Tuana  KOTAN Equlibrio oyunlarında 1. olmuşlardır.Öğrencilerimiz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve okul müdürlüğü tarafından ödüllendirilmiştir. Öğrencilerimizi ve onları çalıştıran öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.Öğrencilerimize il elemelerinde başarılar diliyoruz.

Nis

Geleneksel çocuk oyunları şenliği ilçe elemelerinde okulumuz 4-B sınıfı öğrencileri "Kaleli Yakan Top" oyununda ilçe birincisi oldular.Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.Öğrencilerimize il elemelerinde başarılar diliyoruz.